Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tecau si Rojer joaca in semifinale la Sydney

Postat la: 11.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Perechea formata din tenismanul român Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, miercuri, în semifinalele probei de dublu a turneului ATP de la Sydney, dotat cu premii totale de 468.910 dolari, dupa 6-3, 7-6 (4) cu columbienii Juan Sebastian Cabal/Robert Farah.

Tecau si Rojer, favoritii numarul doi, au obtinut victoria dupa o ora si 20 de minute. Cuplul româno-olandez a avut procentaje excelente pe propriul serviciu, 92% pe prima minge si 84% pe a doua, pierzând doar sase puncte.

Tecau si partenerul sau au acum 4-1 în meciurile directe cu columbienii, pe care i-au mai întrecut în 2015 în optimi la Miami, în 2017 în finala la Geneva si în optimi la Shanghai. Singura victorie reusita de Cabal si Farah a fost în 2014, în optimi la Shanghai. Se remarcat ca toate partidele de pâna acum s-au decis în super tiebreak.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, finalisti la Sydney în 2015, si-au asigurat un cec de 7.240 dolari si 90 de puncte ATP, iar în penultimul act vor întâlni cuplul Jan-Lennard Struff (Germania)/Viktor Troicki (Serbia).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE