Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Team LeBron a câştigat All Star Game, după un meci cu 342 de puncte! Kevin Durant a fost desemnat MVP

Postat la: 18.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vedetele din NBA şi-au dat întâlnire duminică noapte la Charlotte, pentru All Star Game, ediţia cu numărul 68. Echipa lui LeBron James (Los Angeles Lakers) s-a impus cu 178-164 în faţa echipei conduse de Giannis Antetokoumpo. Kevin Durant a fost desesmnat MVP la finalul evenimentului.

Pentru al doilea an la rând, liderii desemnaţi pe baza voturilor şi-au putut alcătui echipa, indiferent de conferinţa în care joacă.

LeBron James a ales să joace în echipa de start alături de Kawhi Leonard, Kevin Durant, James Harden şi Kyrie Irving.
Giannis Antetokoumpo i-a avut alături pe Paul George, Joel Embiid, Stephen Curry şi Kemba Walker.

Echipa grecului Antetokoumpo a luat un avans considerabil după primul sfert, 53-37, mai bine de jumătate din puncte - 28 de puncte - fiind realizate de Giannis şi de coechipeirul său de la Milwaukee Bucks, Chris Middleton. Team Giannis s-a desprins chiar şi la 20 de puncte, dar Team LeBron a revenit în sfertul trei şi preluat controlul.

Finalul de joc i-a aparţinut lui Kevin Durant, cel care avea să fie desemnat MVP pentru a doua oară în carieră. Jucătorul campioanei Golden State Warriors a reuşit 11 puncte în sfertul patru, având un procentaj sută la sută, iar cu un total de 31 de puncte l-a eclipsat până la urmă pe Giannis Antetokoumpo, autor a 38 de puncte.

În 2018, Team LeBron a învins Team Stephen (James vs Curry) cu 148-145

De remarcat faptul că partida a fost un adevărat recital al aruncărilor de trei puncte.

Cele două echipe au avut nu mai puţin de 167 de tentative de a introduce mingea în coş de la distanţă. Team LeBron a realizat 35 de coşuri de 3 puncte, având un procentaj de 38,9%, iar Team Giannis a realizat 27 de coşuri de 3 pumcte, procentajul fiind la 35,1%. Campioni la acest capitol au fost Durant, Middleton, George, Klay Thompson şi Lillard, toţi cu câte şase reuşite de la distanţă.

Fiecare echipă a avut la dispoziţe câte 13 jucători, iar 17 din cei 26 au terminat partida cu cel puţin două cifre în dreptul punctelor adunate.

Nikola Jokić, Khris Middleton, Ben Simmons şi Nikola Vučević au fost debutanţii într-un All Star Game.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE