Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Surpriza uriasa! Ion Ţiriac a anunţat pe cine va susţine la alegerile COSR

Postat la: 27.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pe 15 noiembrie vor avea loc alegerile pentru şefia COSR, în cursa pentru preşedinţie înscriindu-se Gabriela Szabo şi Mihai Covaliu. Alin Petrache şi-a prezentat demisia la finalul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro şi a anunţat că na va mai candida, iar în prezent interimatul e asigurat de vicepreşedintele Nicu Vlad, şeful FR de Haltere.

Ion Ţiriac, una dintre cele mai autorizate voci din olimpismul românesc, fost preşedinte al COR, şi-a manifestat azi, la Digisport, susţinerea pentru Gabriela Szabo. "Ştim cu toţii cine este. Atenţie! A fost cea mai bună atletă a anului în 1999, campioană olimpică, mondială, personalitate, ministru în MTS şi asa mai departe. Pe domnul Covaliu îl cunosc mult mai puţin. E un mare sportiv, campion olimpic şi în special la un sport care este de elită, aş putea spune", a declarat Ţiriac pentru Digi Sport. Ion Tiriac i-a făcut şi o recomandare viitorului presedinte al COSR.

"Sa se faca grădiniţe sportive, nu şcoli sportive, pentru că e prea târziu. Să se ducă la Guvern şi să-i întrebe ce au făcut în 26 de ani pentru tineretul român!", a mai spus Ion Ţiriac.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE