Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Steaua pierde după loviturile de departajare şi este eliminată din Cupa României

Postat la: 15.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cu o echipă bună, Reghecampf încearcă să iasă din pasa proastă cu o calificare uşoară împotriva divizionarei secunde, însă planurile de acasă nu se potrivesc cu realităţile de pe terenul deszăpezit de deţinuţi. Achim, titularizat surprinzător, are prima ocazie a meciului abia în minutul 18. Mult spus ocazie, mai repede o acţiune personală, un un-doi, la care a lipsit finalizarea.

Steaua atacă pasiv şi încearcă se se folosească de pivot, însă Tudorie nu e precis în preluări şi nici în pase scurte. Frigul crunt limitează şi aşa precara exprimare tehnică a fotbaliştilor, motiv pentru care jocul plictiseşte. Pintilii nu are cu cine juca, încearcă singur în careul advers, însă amână şutul şi cade cerând un penalty. Prima repriză se termină cu Năstăsie ratând cea mai mare ocazie a jocului, doar după ce îl ridiculizează pe Moke.

Reghecampf rămâne tranşant şi la pauză dispare Adi Popa. După un nou joc execrabil, mijlocaşul dreapta este lăsat la vestiare de Boldrin. Gazdele sunt însă mai vii, iar Staicu îi ridiculizează pe Moke, Toşca şi Momcilovic pentru a-l face erou pe Niţă, portar care opreşte golul printr-o intervenţie la sacrificiu. Minutele trec degeaba, pe teren nu e fotbal, iar de pe bancile tehnice lipsesc soluţiile. Nici loviturile libere nu îl mai ajută pe Boldrin, cel care loveşte transversala din poziţie bună, iar pe De Amorim nu îl ajută nimic. Preluările, pasele, stopurile, driblingurile, toate procedeele tehnice îl încurcă. Pe acest fond încep să prindă curaj cei de la CS Mioveni, iar Staicu şi Ayza coordonează ieşirile din defensivă. Se apropie prelungirile, temperatura scade, şi nimeni nu îşi doreşte să mai rămână cel puţin jumătate de oră pe teren. Din păcate pentru privitorii spectacolului de proastă calitate, impotenţa fotbalistică e imposibil de eliminat, aşa că se intră în prelungiri.

Meciul se animă imediat când Toşca face dovada faptului că e într-o formă execrabilă. Pasă lungă peste apărare, fundaşul Stelei are prim-planul în duelul cu Andrei Nilă, însă fotbalistul Mioveniului îi ia faţa şi îl execută pe Niţă. Vicecampioana încearcă să se replieze şi atacă fără rezerve, însă portarul Popescu este erou în faţa lui Momcilovic. Boldrin îşi mai încearcă norocul din lovituri libere şi în repriza a doua de prelungiri, prilej cu care Steaua mai speră un pic, iar presiunea totală dă rezultate. Popescu recuperează o minge prin , centrează în careu, iar pasa cu capul a lui Pintilii e finalizată de Achim în minutul 113. Kovacs împinge în continuare vicecampioana de la spate, elimină decarul Mioveniului pentru un fault de joc la Achim, însă Steaua nu poate înscrie. Boldrin şi Năstăsie ratează, apoi se înscrie pe bandă rulantă până când De Amorim trage mult peste. Boboc înscrie şi îşi califică echipa. Meritat!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE