Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Stan și Bran de la MTS, selfie la Bran

Postat la: 31.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat luna trecuta ca actuala conducere a Ministerului Tineretului si Sportului, adica ministrul Marius Dunca, dar mai ales controversatul secretar general Mircea Popa, demonstreaza amatorism si prostie si, ca atare, nu sunt in stare sa propuna la ANFP o organigrama a MTS care sa fie functionala si legala.

Cu chiu cu vai, s-a reusit in sfarsit modificarea organigramei MTS. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, secretar general Mircea Popa a tinut mortis sa schimbe organigrama doar si ca sa scape de cativa directori incomozi care nu-i cantau in struna si automat pentru a-si impune oamenii garantati de PSD si ALDE. Insa, unul care se vizeaza director general in MTS si pe care Mircea Popa il vrea cu orice pret este Stefan Sandulache, directorul impus de PDL la Directia de Sport si Tineret a municipiului Bucuresti, omul garantat de Monica Iacob Ritzi si Elena Udrea. De fapt, de ceva timp, Sandulache si Popa sunt nedepartiti si umbla zilnic ca Stan si Bran. Ultimul selfie al celor doi a fost facut saptamana trecuta in statiunea Bran si postat pe Facebook de catre Sandulache. De fapt, Sandulache este un mare amator de selfie cu staful MTS, si in urma cu ceva timp a postat si fotografie a sa cu ministrul Marius Dunca.

ZIUAnews a semnalat de mai multe ori ca Ştefan Săndulache, directorul impus de PDL si garantat de Monica Iacob Ritzi si Elena Udrea la sefia Directiei pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti a transformat institutia intr-un SRL. El angajeaza si detaseaza oameni fara respectarea prevederilor legale, achizitioneaza bunuri inutile si angajeaza investitii fara sa aiba buget pentru asa ceva. Omul garantat de Ritzi si Udrea vrea sa scape de cei functionari publici din directie si sa aduca alte persoane cu detasare din afara institutiei. La ora actuala, Directia pentru Tineret si Sport Bucuresti are mai multe persoane detasate de la diverse firme decat functionari publici. Mai grav este faptul ca Ştefan Săndulache a incredintat controlul preventiv al directiei unei persoane detasate- Cristina Sue, despre care se stie ca a plecat pe repede inainte, din cauza unor probleme, de la Spitalul Panduri.

O alta performanta a lui Ştefan Săndulache a fost in introducerea unui sistem video de supraveghere in toate birourile sediului de pe Bulevardul Magheru, dar si a unor microfoane pentru ascultarea angajatilor in cateva birouri. Toata afacerea a constat circa 13.000 de lei, dar culmea este ca directia nu avea prevazut in buget pe anul acesta bani pentru asemenea investitie si montarea lor a fost ilegala. Ca atare, banii pentru sistemul video vor fi decontati din alte capitole bugetate. In plus, el refuza ca Directiei pentru Tineret si Sport Bucuresti sa se mute intr-un sediu al Ministerului Tineretului si Sportului unde nu trebuie sa plateasca chirie. In schimb, Directiei pentru Tineret si Sport Bucuresti plateste lunar chirie o chierie de circa 8.000 de lei la RAAPPS pentru sediul de circa 400 mp aflat in central Capitalei, unde a functionat OTV-ului lui Dan Diaconescu. In anii trecuti, directorul Ştefan Săndulache a împărţit cu generozitate echipamente sportive de la o firmă al carui reprezentant era angajatul directiei către mai mulţi lideri PDL, reconvertiţi la PMP sau alte partide, cum ar fi Elena Udrea, Monica Iacob Ridzi sau Cristian Petrescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE