Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Halep va juca la dublu cu Irina Begu la Shenzhen

Postat la: 28.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep va evolua și în proba de dublu la turneul de la Shenzhen (China), care deschide sezonul pentru ea, alături de compatrioata sa Irina Begu. Halep, care va fi principala favorită la simplu în acest turneu, pe care l-a câștigat în 2015, va evolua pentru al doilea an consecutiv la dublu, după ce în 2017 ea și Monica Niculescu au pierdut în primul tur în fața rusoaicelor Natela Dzalamidze/Veronika Kudermetova.

Turneul de la Shenzhen, dotat cu premii totale de 626.750 dolari începe pe 31 decembrie, principalele favorite la dublu fiind cehoaicele Katerina Siniakova și Barbora Krejcikova, în timp ce capi de serie numărul doi vor fi românca Raluca Olaru și ucraineanca Olga Savciuk, finaliste în 2017. Olaru și Savciuk au făcut pereche la 15 turnee în 2017, câștigând titlul la Hobart, jucând finala la Shenzhen și sferturi la Roland Garros, Strasbourg, Biel, Tokyo și New Haven. Halep și Begu au făcut pereche anul acesta la Madrid și au ajuns până în semifinale.

Irina a câștigat titluri la dublu la Tianjin și București cu alte partenere, ajungând în semifinale la Seul, Cincinnati, Roland Garros, Sankt Petersburg și Brisbane. La Shenzhen vor juca la dublu și româncele Mihaela Buzărnescu și Irina Bara. Dacă Buzărnescu va fi cu siguranță pe tabloul principal de simplu, Bara va lua startul în calificări. Monica Niculescu, care va evolua la simplu, a câștigat două titluri la Shenzhen în proba de dublu, în 2014 alături de Klara Koukalova (Cehia) și în 2016 alături de americanca Vania King. De la Shenzhen nu vor lipsi letona Jelena Ostapenko, campioana de la Roland Garros, și rusoaica Maria Sharapova.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE