Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Halep. Tatăl nr.1 WTA, adevărul despre accidentarea fiicei lui

Postat la: 23.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep a trecut fără emoţii de japoneza Naomi Osaka, în două seturi, cu 6-3, 6-2. Românca a reuşit să îşi egaleze cea mai bună performanţă a sa la Melbourne, sferturile de finală, după ediţiile din 2014 şi 2015.

Karolina Pliskova va fi adversara româncei Simona Halep, liderul mondial, în sferturile de finală ale turneului de Mare Şlem de la Australian Open, după ce a învins-o luni în optimi de finală pe compatrioata sa Barbora Strycova, în trei seturi, 6-7 (5), 6-3, 6-2.

Tatăl sportivei românce a spus că durerile persistă, dar că numărul 1 mondial se va ridica la pretențiile publicului în confruntarea din sferturile cu Pliskova.

"Ca să treacă durerile peste noapte trebuia să fie o minune, glezna încă îi mai face probleme. Mai face puțină recuperare, o să treacă treptat. O să joace așa cum a făcut-o până acum. E ca un soldat în Vietman. Un soldat în Vietnam nu cedează, merge până la capăt! E pregătit din cap până în picioare.

La fel ca și Darren, Andrei este și el antrenorul Simonei, pe partea tehnică. Andrei a fost un mare jucător, de la care Simona are multe de învățat. Și de la domnul Darren Cahill are multe de învățat. Cei doi au aceleași drepturi, în colaborare cu Simona iau toate deciziile. A fost un meci bun azi, în care s-a văzut adevărata valoare a Simonei. În meciul precedent, cel cu Lauren Davis, Simona a intrat puțin timorată din cauza gleznei. Subconștientul te afectează din această cauză. Și Davis a jucat extraordinar, a profitat de această problemă a Simonei. Dacă juca azi cu Davis nu se ajungea la un asemenea meci dramatic", a spus Stere Halep la Digisport.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE