Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Halep după eliminarea de la Turneul Campioanelor: "E bine că s-a terminat, a fost ca un maraton. Trebuie să mă odihnesc. Sunt o jucătoare diferită în acest moment"

Postat la: 27.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Reacţia Simonei Halep după eliminarea de la Turneul Campioanelor: "E bine că s-a terminat, a fost ca un maraton. Trebuie să mă odihnesc. Sunt o jucătoare diferită în acest moment"

Simona Halep a părăsit Turneul Campioanelor după înfrângerea cu Elena Svitolina, scor 6-3, 6-4. Liderul mondial a vorbit pentru WTA despre performanţele din acest sezon, dar a şi felicitat-o pe Svitolina pentru victoria obţinută.

"În primul rând, e bine că s-a terminat sezonul. A fost ca un maraton. Multe lucruri s-au întâmplat. A fost foarte multă presiune în jurul meu. Cred că am jucat mai bine ca în meciul cu Wozniacki, ăsta era obiectivul meu. Am făcut tot ce am putut pentru a câştiga, dar Svitolina a jucat bine şi a meritat victoria. Am vrut doar să câştig acest meci, nu m-am gândit la calificare.

Sunt supărată pentru că am pierdut, dar a fost un an grozav. Mă bucur că pot merge în vacanţă. Astăzi am simţit că nimic nu-mi iese. A fost destul de greu să-mi găsesc ritmul. Am luptat până la final. A fost un meci bun. Am aflat că sunt aproape de a termina sezonul pe primul loc. A fost obiectivul meu să ating această poziţie şi sunt fericită cu această performanţă.

Sunt o jucătoare diferită. Mi-am îmbunătăţit foarte mult jocul. Nu voi lăsa acest turneu să strice tot ce am construit până acum. Mă simt bine şi mă gândesc la anul următor. Trebuie să încep bine.

I-am spus antrenorului că nu-mi place acest sistem. Eşti sub presiune pe toată durata turneului. Ar trebui să pleci acasă după prima înfrângere. E bine pentru alte jucătoare că pot reveni dacă cedează în primul meci. Eu câştig la debut şi pierd după aceea.

Cel mai slab moment din acest an a fost începutul sezonului, iar cel mai bun a fost turneul de la Beijing, când am atins prima poziţie. Mi-am epuizat toată energia de la turneul de la Stuttgart şi până astăzi. Trebuie să mă odihnesc şi să sărbătoresc ce am reuşit în acest an", a spus Halep.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE