Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Halep cu wild card. Cum jonglează sportiva cu mingea pe picior

Postat la: 23.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep, numărul doi mondial, va începe sezonul pe iarbă la turneul WTA de la Eastbourne, care se va desfăşura în perioada 25 iunie - 1 iulie, după ce a primit un wild card din partea organizatorilor.

''Sunt foarte încântată să joc la @AegonTennisEB pentru prima oară. Mulţumesc mult turneului pentru wild card. Ne vedem în curând Eastbourne'', a scris Halep pe Twitter.

Printre jucătoarele care vor participa la Eastbourne, turneu cu premii de 753.900 dolari, se numără Karolina Pliskova (Cehia), numărul trei mondial, Dominika Cibulkova (Slovacia), numărul 5 WTA, britanica Johanna Konta (6 WTA), Garbine Muguruza (Spania), 7 WTA, dar şi liderul WTA, germanca Angelique Kerber, care a primit şi ea un wild card. De asemenea, pe tabloul principal va figura şi Monica Niculescu.

Halep a profitat de o pauză și a demonstrat că se pricepe bine și la jonglerii cu mingea. Mai mică decât una de fotbal, dar mai mare ca una de tenis, mingea a "ascultat-o" pe numărul 2 WTA. De 19 ori a ținut Halep mingea pe picior.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE