Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Halep, anunț îngrijorător de ultimă oră: "Nu știu dacă pot juca"

Postat la: 23.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep, 26 de ani, numărul 1 WTA, nu exclude posibilitatea unei pauze mai mari după terminarea Australian Open, anunțând că participarea la Sankt Petersburg este sub semnul întrebării.

"Următorul turneu ar fi trebuit să fie cel de la Sankt Petersburg, dar nu știu dacă pot juca. Cu siguranță îmi voi lua câteva zile libere la finalul Australian Open. Va trebui să verific din nou, să fac un alt RMN. Am nevoie de tratament şi de zile libere", a declarat Halep la o conferință de presă.

Simona Halep joacă mâine, de la ora 6:00, în sferturile de finală de la Australian Open, împotriva Karolinei Pliskova. Simona Halep s-a accidentat la glezna stângă în timpul meciului din primul tur, câștigat în fața lui Destanee Aiava, scor 7-6, 6-1.

Turneul de la Sankt Petersburg se dispută în perioada 29 ianuarie - 4 februarie.Simona Halep a ajuns anul trecut până în sferturile de finală, abandonând din cauza unei accidentări.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE