Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Halep, acuzată de rasism. Comparaţia care a provocat mânia fanilor australieni

Postat la: 17.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O declaraţie care s-a dorit a fi un compliment la adresa australiencei Destanee Aiava, pe care Simona Halep a învins-o după o accidentare serioasă, a provocat revolta multor fani.

Numărul 1 mondial a comparat-o pe Destanee cu Serena Williams, una dintre cele mai bune jucătoare din istoria sportului alb. "Este foarte talentată. Este puternică şi cred că în viitor va fi foarte bună. E tânără. Pot spune că seamănă puţin cu Serena. Loveşte mingea foarte puternic şi arată ca ea. Este o fată puternică. Sigur va fi bună pe viitor", a declarat Halep.

Intenţia Simonei Halep a fost înţeleasă greşit de mai mulţi fani, care au luat cu asalt Twitter-ul pentru a-şi spune părerea în legătură cu declaraţia numărului unu mondial de după meci: "Sună rasist ce a zis Halep despre Aiava. Poate nu asta a fost intenţia, dar aşa i-a ieşit. Nu seamănă deloc cu Serena. Să-şi vadă de gleznele ei şi să nu mai dea declaraţii aiurea".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE