Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Halep a pierdut în două seturi meciul cu Angelique Kerber de la Turneul Campioanelor

Postat la: 25.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep (locul 4 în clasamentul mondial) a pierdut, marţi, meciul cu sportiva germană Angelique Kerber (poziţia 1 WTA), scor 4-6, 2-6, în Grupa Roşie a Turneului Campioanelor de la Singapore, disputat în sală.

Partida a durat o oră şi 23 de minute, iar Kerber s-a aflat mereu la conducere. Halep a fost jucătoarea mai agresivă, dar a ratat multe lovituri. Românca a avut 24 de puncte direct câştigătoare, faţă de cele 11 ale germancei. În schimb, Simona a comis de două ori mai multe erori neforţate decât Angelique, raport 35-16. Halep a avut procentaje slabe de reuşită la serviciu (55% cu primul şi 45% cu al doilea). De cealaltă parte, Kerber a reuşit patru break-uri şi a cedat o singură dată serviciul.

În urma acestui rezultat, bilanţul întâlnirilor directe dintre Halep şi Kerber a devenit egal, 4-4. Angelique a câştigat patru dintre cele cinci partide disputate în acest an. Angelique Kerber are maximum de puncte în Grupa Roşie, în timp ce Simona Halep rămâne cu un punct, după succesul împotriva americancei Madison Keys (7 WTA), scor 6-2, 6-4. Dominika Cibulkova şi Madison Keys nu au niciun punct, dar se vor confrunta marţi.

Pentru Simona Halep urmează partida cu Dominika Cibulkova (Slovacia, poziţia a 8-a WTA), joi, în timp ce Madison Keys va evolua în faţa liderului mondial, germanca Angelique Kerber.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE