Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Halep a facut un cumplit anunt inaintea finalei de la Australian Open! Probleme medicale pentru liderul WTA!

Postat la: 26.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep (26 de ani), locul 1 WTA, si Caroline Wozniaki (27 de ani), pozitia a 2-a in lume, se vor intalni, sambata, de la ora 10:30, in finala turneului Australian Open.

Simona Halep a dezvaluit ca are probleme la glezna dreapta, inaintea finalei turneului Australian Open, dupa ce in primul tur s-a accidentat la glezna stanga . "Acum piciorul drept e mai rau, deoarece l-am fortat. E dificil, dar nu vreau sa ma gandesc la asta, ca sa fiu sincera. Vreau sa dau totul sambata, iar dupa aceea voi avea o vacanta", a declarat Simona Halep, citata de site-ul oficial al Australian Open .

La randul sau, antrenorul Darren Cahill a afirmat pentru postul de radio ABC ca Simona Halep "Are presiune fata de ea doar pentru a castiga. Intra pe teren si joaca pe cat de bine poate, lupta pentru fiecare punct, indiferent de scor, iar acest lucru este un castig in ultimii ani. Au fost cateva meciuri pe care le-a lasat usor sa scape, dar acum nu mai vedem acest lucru" .

Simona Halep este prima jucatoare de tenis din Romania care a ajuns in finala turneului Australian Open si poate deveni a doua care castiga un titlu de Mare Slem, dupa ce Virginia Ruzici, managerul sau, a cucerit titlul in 1978 la Roland Garros.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE