Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Halep a anunţat ce va face dacă va câştiga bonusul de un milion de dolari de la Indian Wells

Postat la: 09.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Organizatorii turneului de la Indian Wells au anunţat că oferă un premiu de un milion de dolari jucătorului sau jucătoarei care va reuşi să obţină trofeul atât la simplu cât şi la dublu.

Iar, Simona Halep s-a înscris în cursa pentru bonus. "Da, sunt numărul unu, dar nu am un Grand Slam. Am auzit de bonusul de un milion de dolari, însă e greu de câştigat. Ar fi bine să-l iau! Ce voi face cu banii? M-aş duce la cumpărătru cu partenerul meu...bine, dacă vreţi voi, o să vă iau nişte cadouri", a spus Simona în dialogul avut cu jurnaliştii prezenţi la Indian Wells.

Până acum, cinci tenismeni au reuşit să câştige turneul şi la simplu şi la dublu: Roscoe Tanner în 1978, (la dublu cu Raymond Moore), Boris Becker în 1988 (Guy Forget), Jim Courier în 1991 (Javier Sanchez), Lindsay Davenport în 1997 (Natasha Zvereva) şi 2000 (Corina Morariu) şi Vera Zvonareva în 2009 (Victoria Azarenka).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE