Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Serena Williams a primit wild card pentru Miami Open. Se va întâlni cu Simona Halep

Postat la: 08.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea americană, în vârstă de 36 de ani, a pierdut şi ultimele 2.000 de puncte WTA pe care le mai avea, după ce a absentat de la Australian Open, şi nu mai face parte din clasamentul mondial. În consecinţă, Serena Williams are nevoie de wild card-uri pentru a participa la turnee.

Pe primul l-a primit deja pentru turneul de la Indian Wells, programat în perioada 26 februarie - 4 martie, iar acum a primit o veste bună şi din partea organizatorilor competiţiei de la Miami, care va avea loc între 20 şi 31 martie. Americanca, de opt ori campioană la turneul de la Miami, nu va mai avea, însă, statut de cap de serie, ceea ce înseamnă că va întâlni jucătoarele favorite încă din primele tururi. În aceste condiţii, există posibilitatea ca Serena Williams să o întâlnească pe Simona Halep, numărul doi mondial, chiar din primul tur. Pe lista de intrare a turneului de la Miami se află 75 dintre primele 76 jucătoare din clasamentul WTA, inclusiv liderul mondial Caroline Wozniacki, dar şi patru românce: Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Sorana Cîrstea şi Mihaela Buzărnescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE