Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scrima: Cupa Europei la floreta feminin - CSA Steaua, pe locul al doilea

Postat la: 15.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

CSA Steaua Bucuresti a ocupat locul al doilea in Cupa Europei la floreta feminin, desfasurata luni, in Sala ''Mihai Viteazul'' din Bucuresti, dupa ce a fost invinsa in finala de formatia italiana CS Aeronautica Militare cu scorul de 43-34.

Pentru invingatoare au tras Francesca Palumbo, Elisa Vardaro, Valentina De Costanzo si Valentina Cipriani, in timp ce pentru CSA Steaua au evoluat Maria Boldor, Malina Calugareanu, Anca Saveanu si Andreea Gheorghe.

In finala mica, CSU Poli Timisoara (Ana Boldor, Teodora Sirbu, Alexandra Lazin, Emilia Corbu) a intrecut-o pe SVSM Kiev cu 45-38. Steaua a invins-o in sferturi pe KS Slavia STU Bratislava cu 45-21, iar in semifinale a dispus de Poli Timisoara cu 45-32. In primul tur, Poli invinsese echipa bulgara Avitohol Sofia cu 45-12.

La editia din acest an au mai participat echipele Cardenal Cisneros de Madrid (Spania) si Scoala de scrima Chisinau (Republica Moldova). Cupa Europei la floreta feminin se adreseaza echipelor campioane nationale, Confederatia Europeana de Scrima acordand Romaniei pentru a cincea oara consecutiv dreptul de a organiza acest concurs.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE