Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scenariul prin care Simona Halep rămâne lider mondial. Numai Pliskova mai poate răsturna ierarhia WTA

Postat la: 27.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep a părăsit Turneul Campioanelor, încă din faza grupelor, dar are şanse foarte mari de a rămâne lider mondial în acest an. Românca mai poate ceda prima poziţie în clasamentul WTA, dacă Pliskova câştigă Turneul Campioanelor.

Pliskova, locul 3 WTA, poate urca pe primul loc numai dacă va triumfa la Singapore. Muguruza, numărul doi mondial, a părăsit de asemenea competiţia, astfel că nu o mai poate detrona pe Halep. Românca nu poate ajunge mai jos de locul doi, indiferent de cum se desfăşoară semifinalele. Pliskova rămâne pe poziţia a treia dacă nu câştigă turneul. Dacă ajunge în finală, nu obţine suficiente puncte pentru a o depăşi pe Garbine Muguruza.

Halep are 40 de puncte peste iberica Muguruza! 5675 de puncte a acumulat românca, în timp ce jucătoarea din Spania are 5635. Karolina Pliskova are 5105 de puncte. Campioana de la Singapore este răsplătită cu 750 de puncte WTA. Finalista primeşte numai 330.

Meciurile din semifinale:

Karolina Pliskova - Caroline Wozniacki

Caroline Garcia - Venus Williams

Ambele partide vor începe la ora 11:00, ora României.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE