ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




SCANDAL în Italia. Francesco Totti a fost EXCLUS din lotul Romei, de antrenorul Spaletti

Postat la: 21.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: www.asromarumors.com

Incredibil, dar adevărat. Unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din istoria clubului Italian de fotbal, Francesco Totti, a fost esclus din lot de antrenorul Luciano Spaletti cu doar câteva ore înainte de meciul cu Palermo, din cadrul etapei a 26-a a campionatului. Partida este programată la ora 21:45.

Tehnicianul a fost deranjat de un interviu acordat de fotbalisti, televiziunii RAI, potrivit publicațiilor Gazzetta dello Sport și Corriere dello Sport. Chiar înaintea antrenamentului, Totti a fost rugat de Spalletti să părăsească lotul. El a plecat acasă, spre stupoarea coechipierilor.

"Mă simt în continuare fotbalist și vreau să joc. Accidentarea s-a terminat, mă simt bine, iar dacă nu joc este doar ca urmare a alegerii antrenorului. Contractul mi se termină în iunie și voi vedea atunci ce se poate întâmpla, pentru că nu pot rămâne în astfel de condiții. Mă simt rău, ca și oamenii din jurul meu", fost declarația care l-a scos din sărite pe antrenor.

Ajuns la vârsta de 39 de ani, Totti a evoluat întreaga sa carieră la AS Roma, unde a debutat în Serie A în 1993.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE