Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandal la Craiova! Doua momente explozive la derby-ul U Craiova

Postat la: 15.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Spiritele la meciul dintre U Craiova si FCSB s-au incins in minutul 40, dupa un fault al oltenilor. Alexandru Baluta, jucator care avea un cartonas galben la acel moment, l-a faultat la marginea careului de 16 metri pe Mihai Pintilii si arbitrul Ovidiu Hategan a dictat lovitura libera.

Filipe Teixeira a vrut sa execute repede faza fixa, insa brazilianul Gustavo a intervenit si l-a impins pe portughezul ros-albastrilor. De aici s-a creat un meleu in care au mai intrat si alti jucatori de la ambele echipe. Dupa cateva secunde, spiritele s-au calmat, insa arbitrul n-a aratat niciun avertisment.

Doua minute mai tarziu, un alt eveniment a incins atmosfera la Craiova. Dimitrov cazut in apropierea bancii de rezerve a celor de la FCSB, moment in care Nicolae Dica a intervenit si a incercat sa-l ridice de pe gazon. Bulgarul a stat mai multe secunde la pamant si in cele din urma s-a ridicat dupa ce a intervenit arbitrul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE