Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












S-a întâmplat în Mexic: Trofeul Europa League, recuperat la scurt timp după ce a fost furat dintr-o mașină

Postat la: 21.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autoritățile din statul Guanajuato (Mexic) au anunțat pe Twitter că trofeul Europa League a fost furat în orașul Leon, dar a fost recuperat la scurt timp. Cupa de argint a dispărut dintr-o mașină care îl transporta de la un eveniment care a avut loc în oraș.

Potrivit The Guardian, site-ul forului continental susţine că trofeul original "este păstrat tot timpul de UEFA, iar cluburile primesc o replică", însă informațiile inițiale și mobilizarea pentru găsirea trofeului dispărut sugerează că ar fi chiar cel original. Incidentul din Mexic aminteşte de o întâmplare asemănătoare: faimosul furt al trofeului Cupei Mondiale, în centrul Londrei, în martie 1966. Trofeul "Jules Rimet" a fost furat de la o expoziție din Westminster şi a fost găsit ulterior de un căţel devenit celebru, Pickles, sub un gard viu din sudul Londrei.

Turul semifinalelor Europa League va avea loc joi, 26 mai. Arsenal se va duela cu Atletico Madrid (câștigătoarea edițiilor din 2010 și 2012), în timp ce Olympique Marseille o va înfrunta pe RB Salzburg, revelația actualei ediții a Europa League. Meciurile retur vor avea loc la 5 mai. Ultimul act al Europa League va avea loc în data de 16 mai, pe "Parc Olympique Lyonnais" (Lyon). Câştigătoarea primei semifinale (Marseille vs Salzburg) va fi "gazdă" în finală. Procuratura din Guanajuato a publicat pe Twitter o fotografie cu trofeul de argint, pentru a confirma recuperarea acestuia, însă nu a oferit mai multe detalii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE