Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rusia - România 1-0. Tricolorii își susțin selecționerul sa nu demisioneze

Postat la: 16.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Naționala de fotbal a României a încheiat anul 2016 cu o noua înfrângrere, 0-1, în amicalul disputat marți cu Rusia, la Groznîi. Tricolorii nu fac o dramă că au reușit doar un egal în ultimele trei meciuri și că n-au marcat niciun gol în 270 de minute (0-0 cu Kazahstan, 0-3 cu Polonia, 0-1 cu Rusia).

Stelistul Gabriel Enache susține că selecționerul neamț va continua pe banca României, însă îi critică pe fanii naționalei, despre care afirmă că nu prea au încurajat echipa. „A fost o înfrângere în ultimele secunde. Nu mai contează, important e că ne-am făcut antrenamentul. Am jucat un meci puternic, cu o echipă puternică. Daum e un om foarte puternic, eu mă simt foarte bine, dânsul este foarte profesionist. Îi mulțumesc că are încredere în mine, în noi, în jucătorii pe care îi selecționează. Este puternic și va rezista.

Ne așteptăm să jucăm fără spectatori cu Danemarca. Putem spune că avem un minus că jucăm fără suporteri, chiar dacă nu ne-au încurajat foarte mult", a spus fundașul Stelei la finalul partidei cu Rusia. Selecționerul Christoph Daum i-a anunțat pe contestatari că nu-și va da demisia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE