Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ronaldinho va candida la alegerile pentru Senat din Brazilia

Postat la: 15.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul internaţional brazilian Ronaldinho, ajuns la 37 de ani, va candida pentru Senat pe listele unui partid de extremă dreapta, din ţara natală, la alegerile care vor avea loc în octombrie 2018, informează O Globo.

Ronaldinho se va înscrie, în martie, în partidul Patriota, o formaţiune de extremă dreapta condusă de Jair Bolsonaro, un controversat căpitan de armată în retragere. Conform sursei amintite, fostul fotbalist va candida la alegeri ca reprezentant al statului Minas Gerais, în care îşi are sediul clubul Atletico Mineiro, pentru care a evoluat între 2012 şi 2014.

Ronaldinho şi-a început cariera la Gremio, după care a mai jucat la Paris Saint-Germain, FC Barcelona, AC Milan, Flamengo, Atletico Mineiro, Querretaro şi Fluminense. La nivel internaţional, Ronaldinho a strâns 98 de selecţii şi 33 de goluri marcate la prima reprezentativă a Braziliei, alături de care a devenit campion mondial în 2002. Trei ani mai târziu, el a cucerit Balonul de Aur, în perioada în care juca pentru Barcelona.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE