Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Romania, victorie de vis la Mondialul de handbal!

Postat la: 06.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Trupa pregatita de spaniolul Martin Ambros atinge perfectiunea in Germania! Dupa 29-17 cu Paraguay si 31-28 cu Slovenia, a venit cel mai important succes de pana acum, iar tricolorele si-au asigurat matematic prezenta in optimi.

Cristina Neagu a fost, din nou, la inaltime, contribuind la victoria Romaniei cu opt goluri. Doar ca, de aceasta data, spre deosebire de partida cu Slovenia, Neagu a fost ajutata din plin si de o aparare solida.

De altfel, Romania - Spania s-a dovedit a fi un meci intre doua defensive puternice. S-a marcat greu de ambele parti, iar la finalul primei reprize scorul era foarte strans: 9-7 pentru Romania. La reulare, ibericele au inceput mai bine si, in doar trei minute, au trecut in frunte: 10-9! De aici, a urmat un joc sufocant, bara la bara! Spania s-a distantat la 14-12 in minutul 43, dar imediat Martin Ambros a cerut time-out. Decizie inspirata, fiindca indicatiile sale au schimbat soarta partidei! Imediat, Romania a egalat, 14-14, iar cu patru minute inainte de final, tensiunea a atins cote explozive: 17-17! Cristina Neagu a inscris pentru 18-17, a urmat un nou time-out cerut de Martin Ambros, dupa care Eliza Buceschi a stabilit scorul final: 19-17.

Pe langa Neagu, ar fi de remarcat si aportul portarului Dumanska, aceasta facand un meci formidabil la Trier. Victoria a urcat Romania pe primul loc in grupa, aducand si calificarea in optimi. Au marcat pentru Romania: Buceschi 4, Neagu 8, Ardean Elisei 1, Pintea 4, Dragut 2

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE