ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




România ar putea organiza o etapă de Campionat Mondial, la raliu

Postat la: 10.03.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul campion național de raliuri Mihai Leu a anunțat, joi, că intenționează să organizeze în câțiva ani o etapă de Campionat Mondial de raliuri în România. Fostul pugilist organizează în prezent Raliul Sibiului și Raliul Aradului.

"Eu personal organizez Raliul Aradului și vă spun sincer că așa visez eu. La Arad anul acesta va fi a opta ediție, este un raliu care a crescut de la an la an, anul acesta este o etapă internațională, în Trofeul Europei, și eu cred că în câțiva ani (...) vom putea organiza o etapă de Campionat Mondial de raliuri", a spus Mihai Leu, într-o conferință de presă, potrivit Agerpres.

Mihai Leu organizează pentru prima dată, în acest an, Raliul Sibiului.

"Raliul Sibiului a fost dintotdeauna un raliu foarte frumos, dar (...) macadamul, deși este foarte frumos, este extrem de dur. (...) Raliul Sibiului ar trebui să se țină pe asfalt, cu Super Speciala în centrul orașului și cu Transalpina. Cred că va fi un raliu extrem de frumos", a precizat Mihai Leu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE