Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Roger Federer o face praf pe Serena Williams! Reactia lui este extrem de dura

Postat la: 05.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Serena Williams nu a scapat nici de criticile lui Roger Federer. Chiar daca au trecut aproximativ doua luni de la finala US Open, cand jucatoarea din America l-a facut hot pe arbitrul Carlos Ramos si l-a acuzat de sexism, sportivul elvetian a criticat atitudinea Serenei.

"Cred ca Serena putea sa iasa mai repede din acea situatie. A facut-o, dar a mers prea departe. Trebuia sa se calmeze mai repede. Poate ca arbitrul nu trebuia sa o aduca pana in acel punct. A fost vorba de ghinion, dar ramane un caz de studiat", a spus Federer pentru Sunday Times. In finala de la US Open, William a avut trei reactii de nervozitate. Primul moment in care si-a pierdut cumpatul a fost atunci cand arbitrul Carlos Ramos a precizat ca antrenorul campioanei, Patrick Mouratoglou, i-ar face semne din tribuna, actiune interzisa in turneele de Grand Slam. "Eu nu trisez pentru a castiga. Prefer sa pierd. Poate nu stii asta", a replicat castigatoarea a 22 competitii de Grand Slam.

A doua faza a venit in setul secund, cand Serena Williams a pierdut serviciul, imediat dupa ce a reusit break-ul, care ar fi putut duce meciul in decisiv. Atunci, Ramos a decis ca game-ul urmator sa inceapa de la 15-0 pentru Osaka, dupa ce Serena si-a distrus racheta. Cel mai greu moment a avut loc dupa ce Serena l-a numit "hot" pe portughez. Acesta a penalizat-o cu un game pe americanca, scorul devenind 5-3 pentru Osaka. A fost nevoie de interventia supervizorilor pentru a o linisti pe Williams. Williams a adus acuze de sexism la venirea oficialilor: "Sunt multi barbati aici care au spus mai multe lucruri si pentru ca sunt barbati nu au patit nimic. Nu este corect". Au urmat momente in care Serena a fost surprinsa cu lacrimi in ochi. Serena Williams nu a scapat fara pedeapsa, dupa comportamentul avut in finala de la US Open. Pentru cele trei avertismente primite in duelul cu Naomi Osaka, americanca a primit o amenda 17.000 de dolari.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE