Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Renumitul sensei care va antrena loturile României de Judo

Postat la: 15.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bucurie uriaşă la Federaţia Română de Judo! Începând de luna aceasta, prestigiosul sensei japonez Kohei Oishi va antrena loturile României de judo în următorii trei ani. La Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, ţara noastră şi-a propus să obţină, cel puţin, o medalie de aur.

În prima zi la Federaţia Română de Judo, cunoscutul antrenor japonez a fost primit cu ropote de aplauze de oficialii Comitetului Director, potrivit realitatea.net. "Mulţumesc foarte mult! Îmi place România, îmi plac românii, mâncarea românească şi oraşele româneşti", a declarat Kohei Oishi, conform sursei citată mai sus. În cadrul unui interviu, reprezentanţii Federaţiei au mărturisit că transferul antrenorului Kohei Oishi era foarte aşteptat.

"În sfârşit, am reuşit să aducem unul din cei mai buni specialişti din Japonia. Nu numai că este bun, este şi tânăr, care îşi doreşte foarte mult rezultate excepţionale. Îi dorim bun venit în România şi să fie de bun augur. Nu ne putem gândi decât la îndeplinirea obiectivului suprem la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Medalia de aur!", a afirmat Florin Bercean, vicepreşedintele Federaţiei Române de Judo. Sensei Kohei Oishi are planuri mai mari cu sportivii de la Federaţia Română de Judo: îşi doreşte minimum două medalii de aur la Jocurile Olimpice de Vară, care vor avea loc peste trei ani la Tokyo.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE