Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Regal de judo la UNEFS București

Postat la: 03.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La sfarsitul saptamanii trecute, mai exact pe data de 28.04.2017, in sala de judo a Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport (UNEFS) Bucuresti s-au desfasurat doua campetitii de judo pentru copii. Juniori si seniori.

Prima competitie a vizat faza finala pe municipiul Bucuresti a Campionatului National Universitar la care au participat circa 50 de studenti, impartiti pe sapte categorii de greutate, sapte la feminin si sapte la masculin, de la UNEFS, Academia de Politie „Alexandu Ioan Cuza", Academia Nationala de Informatii, Universitatea din Bucuresti si Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila". Competitia a fost castigata de catre studentii de la UNEFS coordonati de catre conf. dr. Laurentiu Bocioacă care ocupat locul I la toate cele 16 categorii de greutate.

Cel de al doilea concurs organizat in sala de la UNEFS- Cupa Ioan Kunst Ghermanescu, a fost dedicat copiilor si juniorilor si au participat circa 80 de sportivi la cele 14 categorii de greutate. Si aceasta competitie a fost castigata, atat la feminin cat si la masculin, de catre sportivii de la UNEFS coordonati tot de catre catre conf. dr. Laurentiu Bocioacă.

"Competitia universitara a ajuns la cea de a 21 editie, constituind etapa de calificare la faza finala care se va desfasura in perioada 4-6 mai 2017 la Sibiu. Concursul destinat copiilor si juniorilor organizat in memoria marele lui antrenor si profesor care a fost Ioan Kunst Ghermanescu este la a doua editie si imbucurator este faptul ca toti mai multi copii vin in sala de la UNEFS ca sa invete tainele judo-ului", a precizat conf.dr. Laurentiu Bocioacă pentru ZIUAnews.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE