Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Recompensă imensă pe capul lui Conor McGregor! Mayweather îl avertizează: "Eu te-am nenorocit în 2017, ei vor avea grijă de tine în 2018"

Postat la: 12.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Floyd Mayweather şi Conor McGregor au intrat într-un nou conflict, de această dată în mediul virtual. Americanul susţine că pe capul lui McGregor s-a pus o recompensă de 900.000 de euro, pentru că ar fi bătut un membru al unui clan mafiot din Irlanda. Mayweather i-a transmis lui McGregor că în 2017 el a fost cel care l-a nenorocit, iar în 2018 mafioţii irlandezi vor avea grijă de el. Conor i-a răspuns sec lui Mayweather, spunând că el reprezintă clanul mafiot.

"Eu te-am nenorocit în 2017, ei vor avea grijă de tine în 2018. Conor McGregor a lovit un membru al mafiei irlandeze şi pe capul lui ar urma să se pună o recompensă de 900.000 de euro", a postat Mayweather pe pagina sa de Twitter. Irlandezul a răspuns cât se poate de succint: "Eu reprezint clanul mafiot." Varianta irlandeză a publicaţiei Mirror susţine că în luna noiembrie, McGregor a bătut un bărbat de vârstă mijlocie într-un bar din Dublin. Sursa citată susţine că bărbatul respectiv ar avea conexiuni cu clanul mafiot Kinahan, cunoscut în Irlanda pentru traficul de ecstasy şi heroină.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE