Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Real Madrid, calificare dramatica in semifinalele Ligii Campionilor

Postat la: 12.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Real Madrid, deţinătoarea trofeului, s-a calificat dramatic în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, după un penalty controversat transformat de Cristiano Ronaldo în min. 90+8, în manşa a doua a sfertului de finală cu Juventus Torino, care s-a impus cu scorul de 3-1 pe ''Santiago Bernabeu''.

Juventus a condus cu 3-0 la Madrid, după ce Real câştigase cu acelaşi scor la Torino, dar madrilenii au reuşit să puncteze în extra-time şi să se califice în penultimul act. ''Vecchia Signora'' a reuşit ceea ce puţini mai credeau, să întoarcă scorul din tur, prin golurile marcate de croatul Milan Mandzukic (2, 37), ambele cu capul, din centrări ale lui Sami Khedira şi Stephan Lichtsteiner, şi de francezul Blaise Matuidi (61), după o eroare a portarului Keylor Navas. Primul gol al lui Mandzukic a însemnat şi cel mai rapid gol încasat de Real în Liga Campionilor.

Meciul părea că se îndreaptă spre prelungiri când Real a primit un penalty, la un duel între Lucas Vazquez şi marocanul Mehdi Benatia, dar torinezii au protestat vehement la decizia arbitrului englez Michael Oliver, portarul şi căpitanul oaspeţilor, ''veteranul'' Gianluigi Buffon, primind direct cartonaşul roşu (90+3). Ronaldo a transformat imparabil lovitura de pedeapsă (90+8), în faţa rezervei poloneze Szczesny şi a dus-o pe Real în semifinale. Pentru Ronalo a fost al 15-lea gol în acest sezon de Champions League, la a 150-a prezenţă în cea mai important competiţie intercluburi de pe continent.

Fiecare formaţie a avut în acest meci o absenţă de marcă, madrilenii neputând conta pe fundaşul Sergio Ramos, iar torinezii pe Paulo Dybala. Real Madrid, care a câştigat trofeul la ultimele două ediţii, a ajuns pentru a opta oară consecutiv în semifinalele Ligii Campionilor. Real nu mai fusese condusă cu 3-0 în Champions League de la eşecul cu 0-4 în faţa lui Liverpool în ediţia 2008/09. Real nu mai pierduse acasă de trei ani şi o lună, ultima oară fiind un eşec cu 3-4 în faţa lui Schalke 04, pe 10 martie 2015. În finala de anul trecut a competiţiei, Real a învins-o pe Juventus cu 4-1.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE