Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Real Madrid - Bayern Munchen 4-2 după prelungiri. Spaniolii s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor

Postat la: 19.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Real Madrid, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 după prelungiri, formaţia germană Bayern Munchen, în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei. Cristiano Ronaldo a reuşit un hattrick, iar Arturo Vidal a fost eliminat.

La finalul celor 90 de minute, Bayern Munchen a condus cu 2-1, scor cu care Real Madrid s-a impus în meciul tur. Marţi, pentru Real Madrid au marcat Cristiano Ronaldo '76, '105, '110 şi Marco Asensio '112, în timp ce pentru Bayern Munchen au înscris Robert Lewandowski '53 din penalti şi Sergio Ramos '78 autogol. Bayern Munchen a jucat în inferioritate numerică din minutul 84, după eliminarea lui Arturo Vidal.

În semifinalele Ligii Campionilor s-a mai calificat echipa spaniolă Atletico Madrid care a trecut de formaţia engleză Leicester City, după 1-0 pe teren propriu şi 1-1 în deplasare. Ultimele două sferturi de finală ale Ligii Campionilor se vor disputa miercuri, de la ora 21.45, după următorul program: FC Barcelona (Spania) - Juventus Torino (Italia), în tur 0-3, şi AS Monaco (Franţa) - Borussia Dortmund (Germania), în tur 3-2. Tragerea la sorţi a semifinalelor Ligii Campionilor va avea loc vineri, de la ora 13.00.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE