Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reacţie originală a Simonei după ce s-a spus că are o relaţie cu Radu Barbu

Postat la: 11.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep (26 de ani) a fost surprinsă de paparazzi în compania lui Radu Barbu, în vacanţa din Italia, iar toate indiciile arătau că sportiva are o relaţie cu bărbatul în vârstă de 34 de ani. Simona i-a băgat în ceaţă pe curioşi, răspunzând într-un mod original speculaţiilor.

Halep şi-a schimbat statutul relaţiei, pe Instagram, după ce toată presa a scris că se iubeşte cu un antrenor din Piteşti, alături de care şi-a petrecut vacanţa! Simona a ţinut să menţioneze, la secţiunea 'Despre mine', că nu se află într-o relaţie amoroasă. Halep şi-a trecut că e single la profilul personal, dar a alăturat şi o faţă zâmbitoare, ce lasă loc de interpretări: oare liderul mondial şi-a schimbat statutul în glumă sau chiar nu are un iubit?

Simona este extrem de discretă cu viaţa personală şi nu a vorbit niciodată în public despre relaţiile pe care le-a avut. Acesta ar putea fi şi motivul pentru care jucătoarea de tenis nu doreşte să confirme zvonurile. Totuşi, Halep părea foarte apropiată de fostul jucător de tenis Radu Barbu, împreună cu care s-a plimbat pe străzile cochetei staţiuni italiene Portofino.

Şi presupusul iubit al Simonei a reacţionat pe o reţea de socializare după ce s-a vorbit despre idila dintre cei doi. Radu Barbu a decis să îşi ascundă toate pozele şi comentariile care se găseau pe pagina sa de Facebook. Profilul său a devenit privat joi seară, iar imaginile în care apărea fie la petreceri cu prieteni din lumea tenisului, fie pe terenul de antrenament, nu mai pot fi văzute decât de apropiaţii săi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE