ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Reacția lui Șumudică după ce a arătat scene obscene la meciul cu ASA: "Le-am bătut obrazul"

Postat la: 27.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sportnews.libertatea.ro

Antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Șumudică, susține că nu a făcut niciun semn obscen la meciul cu ASA Târgu Mureș ci doar i-a întrebat pe suporterii care îl înjurau de ce fac asta. De asemenea, spune că nu a vrut să aibă o discuție în contradictoriu cu Gheorghe Hagi. 

"E Săptămâna Mare și nu mai vreau să intru în polemică cu nimeni. Nu mi-aș permite să intru în polemică vreodată cu Hagi. El e un monument pentru ce a făcut în fotbal. Eu n-am făcut decât să răspund. Am zis doar cu o urmă de ironie în declarația mea că a fost foarte implicat în meciul cu noi și în altele lui.

Noi trebuie să luăm un punct și vom juca cu două echipe foarte puternice. Nu își permite Rednic să le zică să o lase mai ușor. Eu nu mi-am permis asta nici anul trecut, când le-am dat titlul celor de la FCSB și îmi făceau poezii iar acum mă scuipă și mă înjură peste tot.

Eu doar i-am întrebat de ce îmi arată semnul ăla obscen și le-am bătut obrazul. Dar nu am făcut gesturi obscene. De data asta nu am nici unu la sută vină. N-am făcut niciun gest obscen. Nu are de ce să mă suspende nimeni", a spus Marius Șumudică pentru Dolce Sport.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE