Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reacţia lui Hagi dupa Viitorul - FC Botoşani 3-1: Cel mai sănătos club din Liga I a încheiat 2016 pe locul 1

Postat la: 20.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Formaţia din Ovidiu a fost condusă pe teren propriu, însă a izbutit o răsturnare de scor şi priveşte de sus la Steaua, echipa în faţa căreia a pierdut mereu. Totuşi, în afară de acest „defect", trupa „Regelui" merită lăudată.

Asta deoarece, pe lângă faptul că are o Academie sănătoasă în spate şi promovează fotbalişti tineri, de perspectivă şi pentru echipa naţională, Viitorul e printre cluburile unde nu există restanţe sau întârzieri salariale. Un proiect bine pus la punct dă roade acum, când Viitorul încheie 2016 pe locul 1. Succesul cu FC Botoşani a venit după ce oaspeţii au punctat pentru 1-0 prin Roman în chiar primul minut.

Apoi însă, reuşitele semnate de Iancu (16-penalty), Chiţu (50) şi Marin (62) au stabilit scorul final. Viitorul a ajuns la şase victorii consecutive şi e lider cu 42 de puncte. Podiumul e completat de Steaua (40 de puncte) şi de Gaz Metan Mediaş (37 de puncte), cu precizarea că medieşenii urmează să piardă trei puncte. Astfel, dacă decizia se va şi aplica, pe trei va ajunge CS U Craiova cu 37 de puncte. FC Botoşani e în zona de play-out, pe 8 din 14, cu 25 de puncte. Moldovenii au încheiat anul cu trei înfrângeri consecutive în campionat. După terminarea meciului, cei de la Viitorul au comentat seria lor excelentă din prima parte a sezonului.

Gheorghe Hagi: "Suntem pe primul loc. Campioni vom fi la anul, când se vor termina etapele. Suntem pe un drum extraordinar. Echipa a căpătat personalitate, continuitate. Ideea mea era să rămânem în Liga I. După punctele pe care le-am luat suntem liniştiţi. Suntem sus, rămânem în play-off. Trebuie să gândim, să nu facem greşelile de anul trecut. Avem campioni în spate. Am progresat şi încă nu suntem la maximul potenţialului. Avem jucători cu o mentalitate bună. Echipa mare se apropie de jocul Academiei. Am început campania. Trebuie să le prelungim contractele celor care au jucat bine. După care ne vom gândi şi la alţii. Chiţu a înţeles că trebuie să muncească. Tot ce vom face e să încercăm să fim puternici. Nu vindem decât afară. Dacă vom avea oferte bune de afară şi jucătorul va dori, vom vedea."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE