Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rapid a pus mâna pe liderul naţionalei U18, Andreea Popa

Postat la: 06.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vasile Mărgulescu: "Este o jucătoare de mare perspectivă, va face deplasarea la Cluj pentru a simţi mirosul Ligii Naţionale". Cum stă Rapid din punct de vedere financiar şi numărul impresionant de fani care fac deplasarea la Cluj

Rapid Bucureşti a revenit în Liga Naţională după un an de pauză şi se poate spune că reprezintă o grupare specială, atât ca stil de joc, dar şi ca strategie, atmosferă, din punct de vedere al suporterilor, etc. La 3 zile distanţă după primul succes cu CSM Slatina, 28-25, gruparea din cartierul Giuleşti a reuşit un transfer mai mult decât interesant, cel al coordonatorului de joc Andreea Popa (17 ani), liderul naţionalei de junioare. Handbalista şi-a făcut debutul la senioare încă din sezonul trecut, la Dinamo, iar sâmbătă ar putea juca şi primul meci în Liga Naţională, în partida U Cluj - Rapid Bucureşti.

"Andreea Popa este o jucătoare de mare perspectivă, ea a ales să vină în familia Rapid. Cred în posibilităţile de a ajunge o handbalistă importantă pe viitor. Mama ei este de specialitate şi a crescut-o în spiritul performanţei. Andreea a participat miercuri la primul antrenament şi va face deplasarea la Cluj pentru a simţi mirosul Ligii Naţionale", ne-a declarat antrenorul echipei Rapid, Vasile Mărgulescu. Oficialul grupării a susţinut că nu a pus punct final campaniei de transferări: "Orice este tânăr de perspectivă, iau! Din 1995, de când sunt la Rapid, exceptând pauza de 3 ani la CSM Bucureşti, niciodată nu am plecat după bani, ci am preferat să construiesc echipe".

Rapid a debutat cu dreptul la revenirea în Liga Naţională, scor 28-25 cu CSM Slobozia. Antrenorul Vasile Mărgulescu s-a declarat mulţumit de cele 3 puncte, însă a susţinut că la echipa mai sunt multe lucruri de pus la punct: "Personal, nu sunt mulţumit la ce am construit de-a lungul timpului, dar suntem încă în faza de cunoaştere, de înţelegere. Avem trei jucătoare străine la echipă din acest sezon, plus alte trei fete venite de la alte echipe din România. Aşadar, un lot cu şase noutăţi de la şase formaţii diferite, mai durează până se vor suda relaţiile de joc. Atmosfera este însă un foarte bună, iar obiectivul meu este să cresc o nouă echipă. Ca ultimă sclipire, îmi propun să constuiesc o nouă echipă de cupele europene. Nu mă interesează rezultatele în acest sezon, dar este logic faptul, dacă facem echipă bună, nu retrogradăm".

Vasile Mărgulescu a admis faptul că lucrurile sunt OK din punct de vedere financiar datorită USL Metrou Bucureşti, dar a dezvăluit în acelaşi timp că directorul Aeroportului "Henri Coandă" i-a minţit în această vară, în sensul că nu şi-a onorat promisiunile: "Singurul susţinător al echipei este USL Metrou Bucureşti, prin Cornel Rădoi. Practic, suntem susţinuţi din banii oamenilor de sindicat, spre ruşinea Ministerului Transporturilor. Deşi Compania Aeroporturi are posibilităţi financiare, directorul general Bogdan Mândrescu ne-a minţit. Ne-a promis susţinere financiară şi pe baza minciunilor lui am antamat 3 jucătoare străine. Directorul clubului, Valentina Caciureac, face acum eforturi uriaşe pentru a asigura plata salariilor celor trei handbaliste".

Un prim câştig al Rapidului pentru noul sezon este faptul că a readus suporterii la sală. De fapt, fanii echipei au fost aproape de echipă încă din liga secundă. "Această echipă a Rapidului are o deosebită plăcere de a juca handbal şi datorită unei minunate galerii. Vă spun în premieră acum, aproximativ 150 de suporteri vor veni după noi şi la Cluj", a mai spus Vasile Mărgulescu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE