Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Raluca Olaru victorie în proba de dublu la Australian Open. Irina Begu si Sorana Cîrstea, eliminate!

Postat la: 19.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Raluca Olaru și ucraineana Olga Savchuk, partenera ei de dublu, s-au calificat astăzi în turul II la Australian Open, după ce au trecut cu scorul de 6-2, 6-4 de perechea Naomi Osaka / Monica Puig.

Meciul a durat o oră și 21 de minute. Următoarele adversare pentru Olaru și Savchuk vor fi Raquel Atawo (USA) și Xu Yi-Fan (China), care alcătuiesc perechea considerată favorita numărul 11 a competiției. Pentru victoria asupra dublului Osaka / Puig, românca și colega ei din Ucraina și-au asigurat 10 puncte WTA și vor împărți un cec în valoare de 14.800 de dolari australieni. Raluca Olaru confirmă forma bună pe care o traversează în ultima vreme,, ea având deja un triumf la activ în 2017.

Tot astăzi, alte două reprezentante ale țării noastre au fost învinse în proba de dublu de la Australian Open. Este vorba despre Irina Begu (care, alături de Lara Arruabarrena, a cedat cu 3-6, 4-6 în fața perechii Louisa Chirico / Elise Mertens) și despre Sorana Cîrstea (care, alături de Carina Witthoeft, a cedat cu 4-6, 2-6 în fața perechii Timea Babos / Anastasia Pavlyuchenkova). Sorana Cîrstea este calificată însă în turul III al probei de simplu de la Australian Open, fază în care o va întâlni pe americanca Alison Riske.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE