Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rafael Nadal a fost eliminat în sferturile de finală de la Roma

Postat la: 20.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Austriacul Dominic Thiem s-a răzbunat pentru înfrângerile de la Barcelona și la Madrid, ambele suferite în finală, în fața spaniolului Rafael Nadal (30 de ani și locul 4 ATP), și s-a impus în fața ibericului, la turneul ATP de la Roma.

Nadal a declarat, la final: „Thiem a jucat un tenis incredibil și a fost mai bun decât mine. Acum, voi merge la Mallorca, la pescuit sau la golf, apoi luni sau marți voi pleca la Paris. Am jucat mult în ultimele patru săptămâni, sunt fericit pentru ce am realizat de-a lungul lor, și nu am considerat niciodată turneele de la Barerlona, Madrid sau Roma pregătitoare pentru Paris. Sunt competiții importante". Turneul de la Roland Garros e programat în intervalul 28 mai - 11 iuni.

Învingătorul Dominic Thiem l-a completat pe învins: "Rafa nu-ți face niciun cadou. Am vrut să-mi asum riscuri și mi-a ieșit. Voi avea un adversar greu în semifinale, oricine va fi acela. La Roma e un teren mai lent decât la Madrid și mai rapid decât la Monte Carlo". Scorul meciurilor directe este acum 4-2 pentru spaniol. Dominic Thiem (23 de ani și locul 7 ATP) îl va înfrunta, în semifinale, pe învingătorul partidei Juan Martin Del Potro - Novak Djokovic.

Uriașul tenisman american John Isner (2,08 m) a fost primul semifinalist al turneului ATP Masters 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 4.273.775 euro, în urma victoriei obținute vineri în trei seturi, 7-6 (7-3), 2-6, 7-6 (7-2), în 2 ore și 37 de minute, în fața croatului Maric Cilic, nr. 8 mondial.

Isner, 32 ani și nr. 24 mondial, care nu este un specialist al jocului pe zgură, a reușit totuși să elimine până acum la Roma jucători familiarizați cu această suprafață, precum spaniolul Albert Ramos-Vinolas (19 ATP), germanul Florian Mayer (46 ATP) și mai ales elvețianul Stan Wawrinka, nr. 3 mondial, câștigătorul turneului de la Roland Garros în 2015. Americanul va juca sâmbătă în semifinale cu germanul Alexander Zverev (17 ATP), 7-6 (4), 6-1 cu canadianul Milos Raonic (6 ATP).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE