Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Procurorii cer pedepse cu executare pentru fraţii Becali şi Cristi Borcea

Postat la: 03.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorii DNA cer pedepse cu executare pentru fraţii Becali, în dosarul în care aceştia sunt acuzaţi că au mituit o judecătoare. Giovanni Becali a plecat din țară chiar înainte de termenul de azi! El este în Germania, la tratament, spun avocații.

Judecătorul a anunţat joi că va da o decizie pe data de 18 noiembrie în dosarul în care fraţii Ioan şi Victor Becali şi Cristi Borcea sunt acuzaţi că au mituit-o pe judecătoarea Geanina Terceanu, pentru ca aceasta să le dea o decizie favorabilă în Dosarul Transferurilor.

Potrivit România TV, procurorul a cerut pedepse cu executarea pentru toţi inculpaţii din dosar. El susţine că judecătoarea Geanina Terceanu a solicitat în schimbul pronunţării unei sentinţe favorabile aproape 200.000 euro. De asemenea, procurorul a subliniat că în cazul fraţilor Becali şi al lui Cristi Borcea se pune problema recidivei. În plus, pe numele lui Ioan Becali, recent eliberat din închisoare, procurorul a cerut emiterea unui nou mandat de executare.

La termenul de joi nu au fost prezenţi nici fraţii Becali, nici Cristi Borcea. În ceea ce-l priveşte pe Ioan Becali, acesta se află în Germania, pentru analize medicale, el urmând să revină în ţară vineri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE