Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primaria Sectorului 1 a cumparat Rapidul! Daniel Tudorache a facut ce-a promis

Postat la: 13.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In pofida tuturor piedicilor aparute, la cea de-a 19-a licitatie au achizitionat brand-ul Rapid (palmares, culori etc). Pretul - putin sub o jumatate de milion de euro. Primaria Sectorului 1 repune pe sine poate cea mai atacata echipa din fotbalul nostru, o reparatie morala pentru cei 95 de ani de istorie tumultoasa.

Rapidistii mai au de asteptat inca cinci ani pana la aniversarea unui secol de existenta, dar iata ca, in cazul lor, centenarul se sarbatoreste mai devreme. Marti, la cea de-a 19-a licitatie, edilul Daniel Tudorache a lasat deoparte temerile si vociferarile guristilor de meserie din Consiliul Local, ridicand mana la prima strigare a lichidatorului. 406.800 de euro+TVA. „Adjudecat!", s-a strigat din sala si, din acel moment, Rapiduletul n-a mai fost copilul orfan alungat de pe ulita fotbalului.

Fiindca traim in Romania si trebuie sa ne preocupe si altceva, este binevenita precizarea ca niciun ban public n-a fost scos din contul Primariei S1 pentru achizitionarea brand-ului Rapid. Mihai Florea, lichidatorul judiciar si cel care s-a ocupat de organizarea licitatiei, a explicat: „Era de asteptat sa se intample acest lucru pana la urma. A participat un singur ofertant, FC R Bucuresti, care a oferit pretul de pornire al licitatiei si a fost declarat castigator. Acest lucru presupune ca SC Fotbal Club R Bucuresti are intentia sa fie continuatorul Rapidului. Marca iti ofera numele, culorile si, eventual, si palmaresul acestora. Palmaresul era detinut de FC Rapid Bucuresti, aflata in faliment. Nu ar avea logica sa fie impartit palmaresul intre fostii actionari. S-a platit 10 %, iar restul de bani se vor da intr-un anumit termen. Nu e facuta nicio plata de la Primarie, ci din contul Asociatiei".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE