Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prima semifinală de la Campionatul Mondial: Meciul Franţa-Belgia se joacă marţi

Postat la: 10.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marţi va avea loc prima semifinală a Campionatului Mondial din Rusia. Franţa va întâlni Belgia, la Saint-Petersburg, pentru un loc în finală.

Campionatul Mondial este aproape de final. Marţi se va decide prima naţională care va merge la Moscova, pentru ultimul act al competiţiei. În prima semifinală se întâlnesc Franţa şi Belgia, iar meciul se anunţă unul echilibrat.

Franţa a avut evoluţii oscilante în faza grupelor, unde a înregistrat 2 victorii, cu Australia (2-1), şi Peru (1-0) şi un egal cu Danemarca (0-0). Echipa lui Didier Deschamps şi-a revenit în prima fază eliminatorie directă. A trecut cu 4-3 de Argentina, într-un meci dominat de la un capăt la celălalt. Pentru locul din semifinale, Franţa s-a impus cu 2-0 în faţa naţionalei Uruguay.

Belgia a fost una dintre cele mai constante echipe din Rusia. A înregistrat victorii pe linie şi jocul îi dă încredere că se poate califica şi în detrimentul Franţei. Cea mai răsunătoare victorie a fost obţinută în sferturi, unde a reuşit să învingă una dintre favoritele acestui turneu final, Brazilia, cu 2-1. Franţa-Belgia se dispută marţi, de la ora 21:00. Partida poate fi urmărită la TVR1 şi TVR HD.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE