Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prima reacţie a lui Mihai Covaliu după ce a câştigat funcţia de preşedinte al COSR

Postat la: 15.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul scrimer Mihai Covaliu a fost ales preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român cu 128 de voturi, la Adunarea Generală de marţi, în timp ce contracandidata sa, Gabriela Szabo, a obţinut 68 de voturi. Fosta înotătoare Camelia Potec şi fostul handbalist Alexandru Dedu au fost aleşi vicepreşedinţi ai forului.

"Sunt conştient că această funcţie reprezintă o mare responsabilitate. Mulţumesc pentru votul de încredere primit azi. Situaţia actuală nu poate să ne satisfacă. Îmi exprim rugămintea şi dorinţa ca membrii Federaţiilor să ni se alăture pentru întreprinderea acţiunilor de redresare a sportului românesc în elita mondială. Cuvântul cu care am încheiat speech-ul de prezentare va fi la ordinea zilei, "împreună", pentru că împreună îmi doresc să reuşim şi să punem umărul la redresarea sportului românesc. Eu voi fi primul care va veni în întâmpinarea cuiva care îmi cere ajutorul", a declarat Mihai Covaliu, noul preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE