Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prima declaratie a Simonei Halep, dupa retragerea din turneul de la Doha

Postat la: 17.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep a decis sa se retraga din turneul de tenis de la Doha 2018, desi se calificase in semifinale. Sportiva romanca sufera de tendinita si, din primele informatii, spera sa revina la turneul de la Indian Wells.

Simona Halep a decis sa se retraga din turneul de tenis de la Doha 2018, desi se calificase in semifinale. Sportiva romanca sufera de tendinita si, din primele informatii, spera sa revina la turneul de la Indian Wells. "Azi a fost mult mai rau decat ieri si din aceasta cauza am luat decizia sa ma retrag. Nu e simplu, dar am vorbit cu doctorul meu si mi-a spus ca nu am suficient timp sa ma refac. Am stat in repaus doar cateva zile si imi trebuie mult mai mult. RMN-ul arata ca am lichid si tendinita la al patrulea deget.

Trebuie sa am grija si trebuie sa ma gandesc in primul rand la sanatatea mea. Cu siguranta voi lua o pauza cel putin pana la Indian Wells si nu voi mai juca deloc. Voi decide inainte de startul turneului daca voi fi capabila sa joc. Pentru moment nu pot sa zic mai mult. Trebuie sa iau pas cu pas si sa vad daca ma pot reface pana la Indian Wells", a declarat Simona Halep. Prin retragerea Simonei, Garbine Muguruza s-a calificat in ultimul act al competitiei de la Doha. Caroline Wozniacki, gratie succesului din partida disputata cu Angelique Kerber, scor 7-6 (7-4), 1-6, 6-3, s-a calificat in semifinale si-si va mentine pozitia de lider mondial in clasamentul WTA.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE