Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Preşedintele WTA: Ilie Năstase nu avea ce căuta la ceremonie. A fost iresponsabil şi inacceptabil din partea Madrid Open

Postat la: 14.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Steve Simon, presedntele WTA a menţionat că a fost iresponsabil şi inacceptabil din partea organizatorilor turneului să îi confere fostului tenisman un rol oficial, în condiţiile în care acesta este suspendat provizoriu de ITF.

„A fost o finală frumoasă şi le felicit din suflet pe Simona şi Kristina pentru prestaţia lor extraordinară. Singurul lucru care a umbrit ziua a fost faptul că domnul Năstase a fost invitat să participe la ceremonia de decernare a trofeului. Nu avea ce căuta pe teren astăzi. Este suspendat provizoriu de ITF pentru comportamentul său jignitor şi i-am revocat privilegiile de acreditare la evenimentele WTA pe perioada investigaţiei. A fost iresponsabil şi inacceptabil din partea Madrid Open să îi confere un rol oficial. Turneul de la Madrid este de nivel Premier şi la cele mai înalte standarde de profesionism şi leadership, ceea ce nu s-a văzut astăzi", se arată în comunicatul semnat de Steve Simon.

Suspendat de ITF după meciul de FedCup cu Marea Britaniei şi interzis al Wimbledon şi la Roland Garros, Ilie Năstase a fost prezent, sâmbătă seară, pe podium, în Caja Magica, la festivitatea de premiere a finalistelor Madrid Open, Simona Halep şi Kristina Mladenovic. Turneul organizat de Ilie Năstase se desfăşoară sub egida WTA, astfel că Năstase a putut fi pe teren, la festivitate.

Şi sub privirile Nadiei Comăneci, aflată în tribună, Simona Halep, locul 8 WTA, a câştigat a doua oară consecutiv turneul de categorie Premier Mandatory de la Madrid, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 7-5, 6-7 (5), 6-2, pe franţuzoaica Kristina Mladenovic, locul 17 WTA. Acesta este al 15-lea turneu câştigat de Simona Halep la simplu, în cariera profesionistă, primul în acest an.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE