Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Play-off Liga 1 de echinoctiu. Dinamo București - CS Universitatea Craiova 0-0

Postat la: 20.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dinamo București și CS Universitatea Craiova au terminat la egalitate, 0-0, duminică seara, cu o zi inaintea marcarii echinoctiului de primavara, pe Arena Națională din Capitală, într-un meci din etapa a doua a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Deși nu s-a marcat, meciul a fost unul de calitate, cu multe ocazii de gol, mai ales în repriza secundă. Dinamo a ratat în chiar primul minut de joc, când Palic a tras din interiorul careului, dar mingea s-a dus pe lângă poartă. Oaspeții au creat și ei pericol (11), cân Zlatinski a șutat de la 16 m, puțin pe lângă poartă. Până la pauză, craiovenii au mai avut două ocazii, dar Măzărache (15) a ratat reluarea cu călcâiul din apropierea porții, iar Ivan a scăpat singur cu portarul, dar a ratat (44).

După pauză, Dinamo a avut două ocazii bune, cu Bumba protagonist, dar șutul său din voleu (48) a fost reținut de Calancea, iar apoi (52) jucătorul dinamovist a tras peste poartă din careu. Universitatea a fost aproape de gol prin Alex Băluță (58), al cărui șut-centrare a lovit transversala, apoi tot el a tras pe lângă poartă, la colțul lung (61). Ivan s-a complicat în careul gazdelor la o situație promițătoare.

Finalul a aparținut gazdelor, dar Calancea a fost la post la devierea lui Popov (79), care putea marca în propria poartă, iar șutul lui Bawab, fost jucător al Craiovei, a trecut puțin pe lângă poartă (84). La CS Universitatea Craiova a debutat în repriza a doua croatul Filip Jazvic. Suporterii dinamoviști (în toate zonele stadionului), dar și jucătorii echipei din Ștefan cel Mare, înainte de meci, au arătat bannere cu un mesaj sugestiv: ''Vrem stadion fără pistă''

Cele două echipe și-au împărțit victoriile în sezonul regulat, 2-1 fiecare pe teren propriu. Ele se vor mai întâlni de două ori, în sferturile Cupei României și în returul play-off-ului. Cele două echipe au terminat cu 0-0 ambele meciuri jucate în faza play-off. Arbitru: Marius Avram; arbitri asistenți: Vasile Marinescu, Mircea Orbuleț (toți din București); arbitru de rezervă: Cătălin Popa (Pitești). Observatori: Dan Victor Berbecaru (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Marian Bucurescu (București) - LPF.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE