Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Peste 1.200 de elevi și studenti au participat la crosul olimpic de la București

Postat la: 13.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La sfarsitul saptamanii trecute, Parcul Tineretului din Capitala a fost luat cu asalt de catre elevi si studenti. Peste 1.200 de tineri au participat la cea de a 30-a editie a Crosului „Ziua Olimpica", competitie organizata de catre Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) prin Academia Olimpica - Filiala Bucuresti, condusa de conferentiar dr. Laurentiu Bocioaca de la Universitatea de Educatie Fizica si Sport Bucuresti (UNEFS).

La aceasta intrecere au participat peste elevi din cele sase sectoare ale Capitalei, studenti de la UNEFS, Universitatea Nationala de Aparare, Universitatea Spiru Haret, Universitatea Ecologica, Universitatea din Bucuresti si Universitatea Politehnica Bucuresti. Competitia s-a desfasurat pe categorii de varsta: 7-10 ani, 11-14 ani, 15-18 ani si open, iar participantii au alergat pe aleele principale ale Parcului Tineretului, pe distante, intre 2 si 5 kilometrii, in functie de categoriile de inscriere. Startul acestor intreceri a fost dat de campioana olimpica si mondiala Violeta Beclea si campiona europeana Ionela Tarlea, ambele reprezentante ale COSR. Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) a fost rezentatat la aceasta competitie de catre inspectorii Razvan Calugareanu, Laurentiu Oprea si Roxana Sulea. Participanti au primit traditionalul tricou al Zilei Olimpice, medalii si diplome. La organizarea acestei competitii si-au adus contributia ca voluntari peste 50 de profesori de educatie fizica si sport, studenti din UNEFS, UNAP, reprezentanti ai ISMB, ai Primariei Municipiului Bucuresti si Politiei Locale.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE