Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Paula Ungureanu si-a anuntat retragerea din nationala de handbal

Postat la: 05.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Portarul nationalei de handbal feminin, Paula Ungureanu, si-a anuntat, miercuri, retragerea din reprezentativa României, ea declarând pentru News.ro ca a fost o decizie greu de luat, dar ca "a venit timpul".

Paula Ungureanu (36 de ani) a fost portarul echipelor nationale ale României la toate nivelurile de vârsta, chiar de la putin timp dupa ce a început handbalul, în 1993. La 36 de ani, ea a decis sa se retraga din echipa nationala, anuntul ei venind dupa cele similare ale coechipierelor de la CSM Bucuresti, Aurelia Bradeanu, care a facut pasul înaintea CE de luna trecuta, si Oana Manea, care a luat decizia dupa revenirea în tara de la Europene.

"Am vrut sa ma retrag înaintea Campionatului European din Suedia, dar acum ma bucur ca n-am facut-o. Este foarte greu, toata viata mea s-a învârtit în jurul echipelor nationale, chiar la putin timp dupa ce am început handbalul în 1993. Au trecut parca zeci de ani de atunci... Acum, cred ca a venit timpul, fiecare sportiv simte acel timp si acel moment, iar pentru mine e acum. Mi-e greu, dar e momentul în care sa ma dedic mai mult familiei si echipei de club CSM Bucuresti, unde voi continua. Nu se pune problema sa plec si de acolo, nu scapati asa de repede de mine", a declarat Paula Ungureanu.

De-a lungul carierei la cluburi, ea a evoluat la Remin Deva, Hypo Viena, Dunaferr NK, Podravka Koprivnica, Oltchim Râmnicu Vâlcea, HCM Baia Mare, iar acum la CSM Bucuresti. Cu echipa nationala a obtinut medalia de argint la Campionatul Mondial din 2005 si pe cea de bronz din 2015, respectiv medalia de bronz la Campionatul European din 2010.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE