Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Organizatorii au anuntat ora de disputare a meciului Simonei Halep din turul II de la Wimbledon

Postat la: 05.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anuntat in aceasta seara programul zilei de joi de la Wimbledon, cand principala favorita Simona Halep o va infrunta pe chinezoaica Saisai Zheng (126 WTA).

Partida este programata a doua pe Terenul 1 si va incepe in jurul orei 16:00, ora Romaniei, dupa terminarea meciului dintre Marin Cilici si Guido Pella. Croatul a castigat primele doua seturi, 6-3, 6-1, iar Pella conduce cu 4-3 si break in setul trei. Intunericul a intrerupt insa partida miercuri seara. Saisai Zheng s-a impus in turul 1 in fata compatrioatei Qiang Wang, scor 6-3, 4-6, 6-1, in timp ce jucatoarea noastra a invins-o in minimum de seturi pe japoneza Kurumi Nara, 6-2, 6-3.

Simona Halep si Saisai Zheng s-au mai intalnit o singura data pana acum, in 2015, in semifinale la Shenzen, jucatoarea noastra castigand fara emotii atunci, 6-2, 6-3. Mihaela Buzarnescu, cealalta romanca ramasa pe tabloul principal de la Wimbledon, va evolua vineri in turul III impotriva Karolinei Pliskova. Ora de disputare a partidei va fi anuntata joi seara.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE