Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Olanda rămâne fără selecţioner după meciul cu România! Dick Advocaat: "Nu ştiu cine mă va înlocui"

Postat la: 09.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dick Advocaat, selecţionerul echipei Olandei a făcut un anunţ surprinzător. Meciul cu România va fi ultimul pentru el în calitate de antrenor princial al "Portocalei Mecanice".

"Acestea sunt ultimele mele două meciuri la conducerea echipei Olandei (n.r. - Scotia şi România). Vrem să terminăm cu succes sejurul la echipa naţională. Nu ştiu ce antrenor va veni după mine. Jucătorii trebuie să demonstreze că vor să joace pentru naţională", a comentat tehncianul de 70 de ani, pentru presa din Olanda.

Olanda a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2018, după ce a terminat pe locul trei în Grupa A, una câştigată de Franţa. Suedia este echipa care şi-a asigurat prezenţa la baraj.

Dick Advocaat a devenit cel mai în vârstă selecţioner din istoria naţionalei ţării sale şi a mai condus Olanda în perioadele 1992-1994 şi 2002 - 2004. Sub conducerea lui, olandezii au câştigat patru meciuri în cele cinci meciuri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE