Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Neînţelegeri între Becali şi Geambazi: "Îi dau înapoi acţiunile, dar nu e o ceartă, e o decizie de afaceri"

Postat la: 26.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

FCSB trece printr-o perioadă agitată şi nu doar din punct de vedere sportiv. Vicecampioana României are probleme şi în cadrul conducerii, mai precis între Gigi Becali şi Vasile Geambazi. Adică patronul cu putere de decizie şi patronul din acte al clubului FC FCSB SA.

Sursele ProSport indică faptul că urmează să fie mutat din funcţie Pompiliu Stoica, cel care fusese anunţat antrenorul echipei a doua a clubului în urmă cu doar trei zile. Eliminarea acestuia vine "la pachet" cu eliminarea unei alte persoane cu influenţă în club, soţia lui Laurenţiu Reghecampf, iar măsurile au apărut ca urmare unei discuţii în contradictoriu între Gigi Becali şi nepotul său.

Totul a pornit, indică sursele ProSport, de la Ianis Stoica, fotbalist la grupele de copii şi juniori. Reprezentat de soţia lui Reghecampf, Stoica a refuzat să se mai prezinte la club pentru a forţa obţinerea unui nou contract. Pompiliu Stoica şi Ianis Stoica au fost făcuţi "pachet" de impresarul numit mai sus şi oferiţi lui Becali drept soluţie. Finanţatorul a acceptat, l-a numit pe Pompiliu antrenor şi a obţinut acceptul lui Ianis pentru prelungirea înţelegerii, însă acest lucru l-a nemulţumit pe Geambazi.

Vasile Geambazi, cel care se ocupă de FCSB 2 şi de grupele de copii şi juniori, s-ar fi declarat extrem de nemulţumit de imixtiunea lui Gigi Becali în treburile lui. Sursele noastre indică faptul că, mai întâi, Geambazi a luat notă de un protest al fotbaliştilor de la FCSB 2 şi de la U19, cei care au reclamat că nu vor să lucreze cu Pompiliu Stoica. Apoi, Geambazi l-ar fi înştiinţat pe Gigi Becali că a pregătit, prin avocaţi, actele prin care cedează acţiunile la FC FCSB SA, acolo unde Becali nu mai figurează din 2005.

Contactat de ProSport, Vasile Geambazi a negat vehement conflictul cu Gigi Becali şi a oferit o altă explicaţie pentru intenţia de a cesiona acţiunile. "Faptul că am intenţia de a trece pe numele lui Gigi acţiunile e doar rezultatul unui plan de afaceri, nu e conflict. Voi deveni patronul FCSB Academy şi voi avea echipe care vor juca la grupele de juniori împotriva FCSB, lucru interzis. În clipa de faţă patron la FCSB Academy e un prieten, nu sunt eu", a spus Geambazi pentru ProSport. Potrivit acestuia, lui Gigi Becali îi vor fi cedate atât acţiunile pe care le deţine, cât şi acţiunile lui Constantin Geambazi, tatăl său. În total, 97% din acţiunile clubului. Geambazi a confirmat şi faptul că varianta Pompiliu Stoica nu i-a aparţinut: "Gigi a venit cu varianta, a fost propunerea lui. I-am spus că noi avem aici un plan complex, că antrenorul e doar o rotiţă dintr-un angrenaj şi că trebuie să se potrivească perfect. Din primele interacţiuni, se pare că nu e cazul".

Concluzia discuţiei dintre Gigi Becali şi Vasile Geambazi a fost atinsă rapid. Pompiliu Stoica va fi demis din funcţia de antrenor principal al FCSB 2, probabil i se va acorda o altă funcţie în cadrul Academiei, iar Anamaria Prodan a primit "interzis" în baza clubului din Berceni, acolo unde antrenorii grupelor de copii se plângeau că o văd zilnic încercând să "racoleze" puştii şi să îi pună să semneze contracte de reprezentare. În acest moment, surse din cadrul clubului susţin că fotbaliştii reprezentaţi de soţia lui Reghecampf sunt pe făraş.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE