ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Încă un antrenor demis din Liga !. Cosmin Contra a fost ofertat să-l înlocuiască

Postat la: 21.03.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat că a discutat cu tehnicianul Cosmin Contra pentru a-l înlocui pe Florin Marin, care a fost demis de conducerea clubului bănățean.

"Prima opțiune, pentru mine, este, în continuare, Cosmin Contra. Am discutat astăzi cu dânsul și mi-a cerut păsuire până diseară, eventual până mâine dimineață. Am fost de acord, așteptăm răspunsul său ferm până mâine la ora 10.00", a anunțat Nicolae Robu. Acesta a vorbit și despre motivele pentru care l-au determinat să-l concedieze pe Florin Marin. ACS Poli a fost învinsă de CS U Craiova, în deplasare, cu scorul de 1-0,în etapa a 3-a din play-out și este pe locul 13. Florin Marin pregătea nou-promovata de la sfârșitul lui august, când l-a înlocuit pe Dan Alexa.

"Din păcate, rezultatele echipei de fotbal reprezentative a Timișoarei, ACS Poli, au fost, pe aproape întreg parcursul campionatului, dar mai ales în ultima vreme, total necorespunzătoare, mult sub nivelul așteptărilor fanilor ei și ale oricărui timișorean devotat orașului.
Prin urmare, la un moment dat, s-a impus despărțirea de antrenorul Dan Alexa, polist de suflet, fost căpitan al echipei în una din cele mai performante variante ale ei din întreaga istorie.

Continuatorul lui Dan Alexa la cârma băncii tehnice, profesorul Florin Marin, un antrenor experimentat și un om de calitate atâta cât l-am cunoscut eu în această perioadă, un om care a pus suflet în pregătirea echipei, a reușit, la un moment, să aducă un plus de valoare și de spectaculozitate jocului, dându-ne speranțe că aceste schimbări evidente în bine se vor materializa și în victorii și în, final, în puncte atrase.

Din păcate, nu s-a întâmplat așa. Echipa a ajuns, după înfrângerea de ieri de la Craiova și după rezultatele din ce în ce mai strălucitoare ale echipelor din Voluntari și Chiajna, pe penultimul loc, un loc direct retrogradabil.

În situația creată, inevitabil, a sosit vremea despărțirii de Florin Marin. Eu îi mulțumesc d-lui profesor Florin Marin pentru strădanii și pentru înțelegerea amiabilă, în respect reciproc, a nevoii de schimbare", a mai scris pe Facebook primarul Nicolae Robu.

Dacă se înţelege cu Timişoara, Cosmin Contra ar fi la a treia aventură ca antrenor în Liga 1. Alături de bănăţeni chiar şi-a început şi cariera de tehnician, în septembrie 2010.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE