Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Naționala României, înfrângere clară la Europenele de handbal

Postat la: 10.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Partida singurelor formații neînvinse din grupa principală 2 a Campionatului European feminin de handbal, România - Olanda, a fost, în prima parte a meciului, așa cum era de așteptat: foarte echilibrată.

Niciuna dintre echipe nu a reușit să se desprindă, jucătoarele ambelor formații au ratat, astfel că la pauză s-a intrat cu avantajul minim al olandezelor, 11-10. Un rezultat care în handbal nu înseamnă nimic decisiv, așa că aveam dreptul să sperăm că echipa noastră, care la acest European ne obișnuise cu reprize de start de povestit nepoților, își va reveni.

Numai că ce a început rău a continuat și mai rău, căci "tricolorele" au fost depășite clar la nivel tactic de adversarele lor. Cu Cristina Neagu marcată perfect și silită să arunce din poziții imposibile și, drept urmare, să rateze (a marcat doar patru goluri din 14 aruncări), cu portarii care, după ce săptămâna trecută au fost adevărați îngeri păzitori, acum au redevenit oameni, deci au fost supuși greșelilor, România nu a avut nici o șansă la victorie. Seara a fost atât de neagră încât s-au ratat și două aruncări spre poarta goală. În aceste condiții, golghetera echipei noastre a fost Eliza Buceschi, care a reușit 8 goluri. Ea a fost urmată de Neagu și Chiper, ambele cu câte 4 reușite, și de Pintea, care a înscris de trei ori.

Șansele României de a ajunge în semifinale rămân încă în picioare. Condiția este ca formația noastră să câștige următoarele două partide din Grupa Principală 2, contra Spaniei (marți, ora 19.00) şi Ungariei (miercuri, ora 19.00). Tot ieri, într-o altă partidă din grupă, Ungaria a învins Germania cu scorul de 26-25 și a intrat și ea în cărțile calificării în semifinale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE